Welke betaalwijzen zijn er beschikbaar om het onderhoud van mijn verwarmingsketel te betalen?

Welke betaalwijzen zijn er beschikbaar om het onderhoud van mijn verwarmingsketel te betalen?

Je kunt het onderhoud van jouw verwarmingsketel per bancontact regelen, de dag dat de technieker bij jou langskomt. Als je voor deze betaalwijze kiest kunnen wij jouw aanvraag het snelst behandelen.

De onderhoudsbeurt kan ook betaald worden per ecocheques en/of overschrijving. Kies voor de betaalwijze “Ecocheques (op voorhand te versturen per post en verschil te betalen per overschrijving) “ tijdens het invullen van het inschrijvingsformulier op de website. In het veld “bijkomende informatie” schrijf je het bedrag dat je per ecocheques zal regelen. Na de inschrijving ontvang je een e-mail met de bankgegevens van Lampiris om het openstaand bedrag over te schrijven. Schrijf het openstaand bedrag over op het rekeningnummer BE18 0689 0107 5665 en stuur je ecocheques op naar:

Lampiris Tech

Rue Saint Laurent 54

4000 Luik

Om te garanderen dat we je ecocheques goed ontvangen raden we je sterk aan deze per aangetekend schrijven te versturen. Na ontvangst van de ecocheques en de overschrijving nemen wij opnieuw contact op met jou om een afspraak vast te leggen. 

Categorie : Betaalwijzen en prijs

Was het antwoord nuttig voor jou?

Leg uit waarom het niet nuttig was

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.