Onze aanbiedingen

Bereken je beste prijs

Wil je een simulatie doen?

Mijn prijs berekenen

Wat zijn de verschillen tussen onze producten?

Zit je vaak achter je computer, op je mobiele telefoon of tablet? Volg je je facturen elektronisch op en voer je betalingen uit per domiciliëring? Dan is ons product Online geknipt voor jou.

Info en voorwaarden

Woon je in een appartement of heb je maar weinig huishoudelijke apparaten (geen droogkast bijvoorbeeld)? Dan ben je een kleine energieverbruiker. Ons tarief tip is ideaal voor jou!

Info en voorwaarden

Twee wildebrassen van kinderen, elektrisch speelgoed, douches en wasgoed aan de lopende band … Met klein grut in huis bereikt je energieverbruik een piek! Ons tarief TOP is dan ook perfect voor gezinnen.

Info en voorwaarden

Je hebt gekozen voor fotovoltaïsche zonnepanelen. Met ons Solar-tarief haal je nog meer voordeel uit je installatie. Je krijgt een extra voordelige vaste elektriciteitsprijs, bijstand bij problemen, een speciale telefoonlijn en een betere prijs voor je groenestroomcertificaten. Met Lampiris haal je alles uit je zonnepanelen!

Info en voorwaarden

Veelgestelde vragen

Heb je nog andere vragen? Neem dan zeker contact op met onze commerciële dienst op het nummer 0800 40 123 of per e-mail aan [email protected].

 • Hoe zeg ik mijn contract op bij mijn huidige leverancier?

  Van energieleverancier veranderen kost je niets: je hoeft geen verbrekingsvergoeding te betalen. Je hoeft ook niets te doen: wij regelen alles voor je en brengen je vorige energieleverancier op de hoogte.

 • Wat is het verschil tussen een vaste en een variabele prijs?

  Variabele prijzen

  De drie prijsonderdelen van je factuur worden tijdens je contract geïndexeerd: de energieprijs, de nettarieven en de heffingen. De variabele kosten worden elk kwartaal herberekend volgens de gemiddelde prijs op de Belgische markt. Ze evolueren dus in de tijd en kunnen stijgen of dalen, om conform de nieuwe parameters te blijven die de regering heeft bepaald.

  Vaste prijzen

  Je krijgt voor de hele duur van je contract energie geleverd voor hetzelfde bedrag. Die ‘energieprijs’ wordt vastgelegd bij het tekenen van je contract of bij het verlengen ervan. Zo blijf je beschermd tegen prijsschommelingen. Let wel op: een vaste prijs per kWh betekent nog niet dat je factuur niet kan stijgen. Als je meer verbruikt, zul je het jaar erna meer betalen op basis van de opgenomen meterstand.

  Hoe kiezen?

  Als je eerder op korte termijn kijkt, kies dan liever voor een aanbieding met een variabele prijs. Die zal in dat geval voordeliger zijn. Wil je dat jouw energie wordt gefactureerd aan de marktprijs, kies dan voor een variabel contract van korte duur.

  Aanbiedingen met een vaste prijs daarentegen zullen beter bij je passen als je je budget op lange termijn wilt veiligstellen.

 • Welke contractduur kiezen?

  De duur van je leveringscontract voor elektriciteit betekent niet dat je verplicht bent om die hele periode lang bij dezelfde leverancier te blijven. Je kunt op elk moment je contract opzeggen.

  Die duur betekent alleen dat wij je dezelfde voorwaarden bieden tijdens de hele aangegeven periode. Als je voor een contract met vaste prijs kiest voor een duur van drie jaar, zullen wij je gedurende die drie jaar dezelfde prijs aanbieden. Kies je echter voor een contract met variabele prijs voor een duur van drie jaar, dan krijg je niet dezelfde prijs aangeboden, maar een prijs die steeds volgens dezelfde berekeningsformule wordt berekend.

 • Wanneer moet ik doorgeven dat ik verhuis?

  Wij adviseren je nadrukkelijk om ons ten vroegste zeven dagen voor de effectieve datum van je verhuis te contacteren, en ten laatste zeven dagen na de verhuisdatum.

  Lukt het je niet om ons je verhuis binnen die periode door te geven, neem dan contact met ons op en we zoeken samen naar een oplossing.

Waarom voor Lampiris kiezen?

Lampiris beloont je trouw en geeft je toegang tot zijn beste tarieven

Lampiris vandaag

Veel meer dan een leverancier van 100% groene elektriciteit en aardgas! Ons doel: zorgen dat iedereen slimmer verbruikt, minder betaalt en beter leeft. Door klant te worden van Lampiris profiteer je continu van exclusieve kortingen op al onze producten en diensten. Samen gaan we de ecologische uitdaging aan!

Meer weten

 •  De 100% groene elektriciteit van Lampiris in België
 •  Vijfsterrenservice op maat
 •  Producten en diensten voor een beter energiebeheer
 • Je trouw beloond
 •  Je steunt de Belgische economie