Gas en elektriciteit

Groene elektriciteit en aardgas

100% groene energie die voordelig is
voor je budget en onze planeet

Bereken je prijs

Onze groene stroom
100% gegarandeerd groene stroom

Onze aanpak is volledig transparant. Een Europees traceerbaarheidssysteem garandeert het hernieuwbare karakter van iedere geproduceerde MWh elektriciteit. Dankzij garanties van oorsprong kunnen we controleren of alle elektriciteit die bij ons aankomt, 100% groen is.

Meer info

 

 

 

 

Meer dan 1000 lokale producenten van groene energie

Naast de eigen productiecapaciteit koopt Lampiris ook energie in bij ruim duizend lokale producenten. In 2018 is 100% van de ingekochte energie voor particuliere Lampiris-klanten afkomstig van die producenten! Met die keuze onderscheiden we ons duidelijk van de andere leveranciers. Elke maand sluiten nieuwe producenten zich bij ons aan, om de marktvraag volledig te kunnen dekken.

Meer info

 

 

 

 

Aardgas
Aardgas, de schoonste fossiele brandstof

Aardgas is weliswaar een fossiele brandstof, maar in tegenstelling tot aardolie of steenkool is het een ‘schone’ energiebron. 

Meer info

 

Wil je graag een simulatie doen?

Bereken je prijs

Lampiris vandaag

Veel meer dan een leverancier van 100% groene elektriciteit en aardgas! Ons doel: zorgen dat iedereen slimmer verbruikt, minder betaalt en beter leeft. Door klant te worden van Lampiris profiteer je continu van exclusieve kortingen op al onze producten en diensten. Samen gaan we de ecologische uitdaging aan!

Meer weten

  • De 100% groene elektriciteit van Lampiris in België
  • Vijfsterrenservice op maat
  • Producten en diensten voor een beter energiebeheer
  • Je trouw beloond
  • Je steunt de Belgische economie